Gyors kapcsolat

A KJG a.s. társaság 25. évfordulója alkalmából meghirdetett pályázat kiértékelése

A pályázat feltételei igen egyszerűek voltak. A pályázatba a KJG a.s. társaságban regisztrált minden bádogos és cég bekapcsolódhatott. A fődíj (Mercedes Benz – SPRINTER 39 000 € értékben - hozzáadottérték-adó nélkül) a 2017-es üzleti évben legnagyobb forgalmat elérő bádogosnak vagy cégnek járt.

A kiértékelési folyamat igen változatos és érdekes volt. A vendégek két órakor érkeztek meg, és rövid frissítést követően megtekintették a KJG pozsonyi, Rybničná utca 49-es szám alatti üzletközpontját. A nyertesek számára az újonnan felépített térségekben bemutatásra kerültek a társaság újdonságai. Megtekinthették a VARIOBEND hajlító berendezést is, amelyet elsősorban az igény szerinti gyártásra használnak. Ezen kívül szemléltető példával került bemutatásra az anyag kirakodása, ami a standard kínálatunkban is szerepel. Egy órás szemle, és egy rövid bemutatkozás után a nyertesek átmentek a képzési központba, ahol sor került az eredmények ünnepélyes kihirdetésére.

A KJG a.s. minden fióküzeméből az 5 legjobb bádogost és céget értékelték ki.

Csejte (Čachtice)

Pozsony (Bratislava)

Besztercebánya (Banská Bystrica)

Nyitra (Nitra)

Zsolna (Žilina)

A 2017-es üzleti év legnagyobb forgalmáért járó első helyet Vladimír Lamper szerezte meg, aki egy ”mobil négykerekű bádogos műhelyt” vihetett magával.

Minden nyertesnek szívből gratulálunk, és köszönjük a belénk helyezett bizalmat.


A mérkőzés hivatalos bejelentéséből további fotókat a KJG facebook oldalán láthat


1. helyezett Vladimír Lamper


2. helyezett MM WOOD s.r.o.


3. helyezett MIPAV s.r.o.


Az ünnepélyes kihirdetésről készült videót alább megnézhetik.

Következő újdonságok