Gyors kapcsolat

A KJG a Prága háztetői 2018 nevű kiállításon

A KJG a.s. társaságé volt a kiállítás egyik legnagyobb standja, amit az előkészülettel egybevetve az 5 napig tartó összeszerelés is bizonyít. A stand a KJG társaság formatervezése szerint, a társaság kínálatában szereplő gyártási program egyes elemeivel volt megtervezve.

Bemutatásra kerültek a társaság újdonságai, mint a KJG falcolt burkolatának hófogói, a trapézprofilok hófogói, valamint a kényelmes tisztítást elősegítő, revíziós nyílással rendelkező lefolyócső védő, vagy a szűrővel ellátott vízfogók.  A stand belső oldalán található a KJG 333x333 méretű négyszögletes burkolatának szemléltető példája színes antracit RAL 7016 kialakításban. Az egyes újdonságok a 2017-es év végétől szerepelnek a KJG kínálatában.

Kiképzett személyzet állt rendelkezésre, amely szívesen tájékoztatta a kiállítás látogatóit. A legnagyobb érdeklődés a múlt év második felében megváltozott formatervezésű vízlopók iránt mutatkozott. A vízlopók egyszerű felszerelésre, és szebb esztétikus külsőre vannak tervezve. A látogatók számára reklámtárgyak, vagy energiafeltöltő kávé formájában egy kis figyelmesség is rendelkezésre állt.

Hálás köszönet minden látogatónak, és örömmel várjuk egy év múlva a további kiállítást.

 

A kiállításról készült további fényképeket a KJG facebook oldalán lehet megtekinteni

 

A Prága háztetői 2018 nevű kiállításról készült videót alább lehet megnézni.

Következő újdonságok