Gyors kapcsolat

Megszületett az innovatív W.15 alumínium anyag!

Az alumínium anyag innovatív felületkezelése a KJG műhelyében hat év alatt alakult ki. A norvég Hydro Aluminium szállító sok figyelmet szentelt neki. Az ügyfelek a Worahnik márka alatt W.15 megjelöléssel találják meg. 


A korrózió elleni védelem terén elért kivételes eredmények a képlékeny alumíniumötvözetekből készült alumínium szalagtekercseknek és bádoglemezeknek köszönhetően születtek. Ezen okból az alumínium bádoglemezek könnyen és biztonságosan megmunkálhatók. Az alumínium bádoglemezek falcolt tetőkhöz, homlokzati panelekhez, ereszcsatorna rendszerhez, tetőburkolatokhoz, vagy ablakpárkányokhoz alkalmazhatók. Az alumínium a levegőben található oxigénnel reakcióba lépve természetes oxidréteget alkot. E réteg kiváló korrózióellenes védelmet nyújt. 


A W.15 ANYAG FŐ ELŐNYEI 


Kivételes funkcionalitás

Igénytelenségével és pontosságával az új terméksor egyedülálló. Az alumínium anyag könnyedsége ugyanis nagyon egyszerű kezelést és nem bonyolult szerelést tesz lehetővé.


Egyedülálló szerkezet 

A felszín egyedülálló szerkezete biztosítja, hogy az anyag a folyamatban sehol nem karcolódik össze – sem a gyártás során, sem a végső szerelésnél. A texturált bevonat magas minősége ezen kívül jó színállóságot nyújt és a sokéves innovációnak köszönhetően az anyag kiválóan illeszkedik a fennmaradó tetőtartozékokhoz és a KJG ereszcsatorna rendszerhez. 


Az öntisztító lótusz-effektus 

Az anyag egyedülálló esztétikai előnye az öntisztító felületi effektus. Az öntisztítást lótusz-effektusnak is nevezik – a szenny és a por az esővízzel rögtön lemosódik. Ennek köszönhetően a tető újnak néz ki.


Nemes külső

Matt, és ezáltal kivételesen elegáns felületével a W.15 szintén megragadja az ember figyelmét. A tető vízelvezetése a háttérben optikailag eltűnik, vonzónak tűnik, és nagyon elegáns akcentusokat alkot, amelyek kiválóan illeszkednek a jelenlegi architektonikus stílushoz. 


Megkérdőjelezhetetlen kitartás

A W.15 alumínium anyag és a W.15 ereszcsatorna rendszer ellenáll a legkülönbözőbb időjárási feltételeknek, mint amilyen a napsugár, az eső, a jégeső, a vihar és a hó. A KJG ezért 40 év jótállást nyújt ügyfeleinek az anyagra és a felületkezelésre vonatkozóan. 


Széles színskála 

A W.15 anyag tizenkét - az ereszcsatorna rendszerrel és a tetőtartozékokkal megegyező színárnyalatban - áll rendelkezésre. Újdonság a W.15-re vonatkozólag a közkedvelt STUCCO felületkezelésben való elérhetőség is.



Következő újdonságok