Gyors kapcsolat

A KJG a Prága Háztetői 2020 kiállításon bemutatta a régóta várt újdonságot

A KJG társaság februárban részt vett a Prága Háztetői 2020 kiállítás 22. évfolyamán. A látgatók figyelmét felkeltette a 174 m2 területen átdolgozott standja, amelyben nem hiányzott a forradalmi technológiai újdonság.

Az érdeklődők a KJG tárlatának fő térségében touch screens révén megtekinthették és saját e-mail címükre elküldhették a termékeket és az árakat tartalmazó online katalógust. Ugyanabban a térségben voltak kiállítva az egyes muzeális tárgyak, amelyek közül nem hiányozhatott a W.15 megjelölésű innovatív forradalmi alumínium felületkezeléssel ellátott ereszcsatorna rendszer. Éppen ez az anyag volt az egész kiállítás legkivételesebb eleme – fejlesztésén a KJG társaság a norvég Hydro Aluminium cég szakembereivel hat évig dolgozott.  A Worahnik márka alatt található anyag átlagon felüli minőségi, megjelenési és funkcionális követelményeket ér el. Éppen ezeket a paramétereket mutatta be a KJG társaság nem hagyományos videója.  

A videóban az innovatív felületkezeléssel ellátott üstöt egy héliummal töltött léggömb felemelte egészen a sztratoszférába. Ennek az érdekes bemutató promóciós videónak az elkészítése megközelítőleg fél évet vett igénybe, és az emberekben olyan kérdéseket vetett fel, nem csak egy posztprodukcióról van-e szó – többen csak a Prága Háztetői 2020 kiállításon fogták fel, hogy az anyag felküldése a sztratoszférába valóság volt. Olyan forradalmi anyag, mint a W.15 határozottan megérdemelte az ilyen figyelmet. A látogatók az újdonság és a termékkatalógus bemutatásán kívül tanácsokat és javaslatokat is szereztek a KJG képzett személyzetétől a tetőburkolatokra és az ereszcsatorna rendszerekre vonatkozólag.

A tárlat részét képezte egy snackbár is, sőt a KJG standját meglátogató vendégeknek lehetőségük volt egy prominens szlovákiai borbély kezére bízni magukat, aki gondoskodott külsejükről. „Az érdeklődés várakozáson felüli volt, és örülünk annak, hogy a látogatók figyelmének lekötésével teljesítettük célunkat, ami nemcsak az újdonságunkról készült nem szabványos videónak köszönhetően sikerült, hanem a snackbárban és a borbélynál kellemesen eltöltött időnek is” mondja Jakub Kollár, a KJG marketing csapatának tagja.

A KJG társaság egyúttal második helyezést ért el a POUR FÉLICITER pályázaton és a résztvevők nagy száma közül a Tetőfedő Hirdetés 2019 győztese lett. A Clarion hotelban megrendezett ünnepélyes vacsorán átadásra kerültek a 2019-es év legjelentősebb tárlatáért járó díjak, amelyen a KJG társaság szintén megszerezte az első helyet.

A KJG csapat hozzáteszi: „Köszönetünket fejezzük ki a Prága Háztetői 2020 kiállítás minden látogatójának, és nagy várakozással tekintünk a következő évfolyam elébe, amelyre újra elhozzuk a minőséget és az újdonságokat.”  

A kiállításról készült további képeket a KJG facebook oldalán lehet megtekinteni


Következő újdonságok