Gyors kapcsolat

A KJG a.s. társaság új, a BOLLINA cégtől származó elosztó gépsorral rendelkezik

Az olaszországi BOLLINA cégtől származó, hosszanti elosztásra és tekercsek áttekercselésére szolgáló új elosztó gépsor telepítése és üzembe helyezése csejtei (Čachtice) üzemünkben ez év február végén sikeresen megtörtént. A belépő (input) 70 – 1500 mm szélességű és 0,4 – 1,50 mm vastagságú anyag elosztására szolgál.

A szállítási idő a megrendeléstől kezdve a tervezeten, a kialakításon, magán a gyártáson, szállításon, telepítésen, próbákon át egészen a kezelőszemélyzet kioktatásáig egy évet vett igénybe. Az elosztó berendezés több, mint tíz főrészből tevődik össze, ennek okán a gyártás folyamata is meglehetősen igényes. A gépsor telepítését a berendezés gyártójától érkezett műszaki szakemberek végezték el annál az oknál fogva, hogy a gépsor minden alkatrészének és részegységének a szerelése szakszerűen legyen elvégezve, és a gépsor hosszú ideig problémamentesen üzemeljen.

Legnagyobb 70 m/min működési sebesség mellett az 1000 mm szélességű és kb. 6500 kg tömegű tekercs áttekercselése megközelítőleg 25 percet vesz igénybe. Az ilyen elosztó berendezés 4 m mély akkumulációs gödröt igényel, amely a nagy tekercsek áttekercselése során kompenzálja a bádoglemez vastagságtűrését. Az adott gépsor a piac egyik legkorszerűbbje, amit a belépő anyag lecsévélőről csörlőbe – a kezelőszemélyzet fizikai érintése nélkül - történő bevezetése, valamint a gép közvetlen közelében levő touch panelen keresztül történő vezérlés és ellenőrzés is bizonyít.

Lejjebb látható az adott gép beszereléséről és működőképességéről szóló rövid videó.

Következő újdonságok