Gyors kapcsolat

A legjobb formatervezésű Prémium könyökök

A könyökök az ereszcsatorna rendszer elválaszthatatlan részét képezik. Az esővíz helyes irányba történő elvezetésével biztosítják az Ön épületének szárazon tartását. Technikusainkkal utánanéztünk, hogyan tudjuk e terméket úgy tökéletesíteni, hogy a legjobb legyen a piacon.

„Utat mutatunk az esővíznek!” - állítja a KJG és garantálja, hogy az esővíz a legjobb úton kerül levezetésre a tetőről a szennyvíz felfogóba. Mivel az esővíz egyenes úton soha nem vezethető el, a könyökök nem maradhatnak a háttérben. Görbületeik lehetővé teszik, hogy a tetőcsatornából levezető lefolyócső minél közelebb legyen az épület falához. Ennek egyrészt vizuális előnye van. A lefolyócsövet egyébként tökéletesen az épület homlokzatához lehet rögzíteni.

A KJG könyökök különféle kivitelezésben állnak rendelkezésre. Akár lefolyó könyökökről, kifolyó könyökcsövekről vagy sok egyébről van szó. A KJG könyökök választéka megfelelő választást biztosít bárhol, ahol az ereszcsatorna rendszerben a lecsapolás irányát szükséges megváltoztatni.

Előnyök első látásra 

   - A vizuális megjelenés kúpszerűre változik

   - A torok eltávolítása

   - Egyszerű szerelés

   - A legjobb formatervezés a piacon

   - A legjobb minőség

   - A következő szögekben áll rendelkezésre: 72°, 85°, 40°

   - A következő anyagokban áll rendelkezésre: acél

                                   festett acél – 13 alapszín

                                   alumínium

                                   alumínium színes – 14 alapszín  

                                   réz 

                                   titán-cink

Következő újdonságok