Gyors kapcsolat

Új szívet kapott a KJG a vaskohászati anyagmegmunkáláshozA Bollina cég fémvágósorának tizenegy évig tartó folyamatos használatát követően elhatároztuk, hogy kicseréljük a KJG a.s. részvénytársaság „szívét”. A COMBINED LINE mm 1500 x 0,5-1,5 megnevezésű fémvágósor két évvel a megrendelés után futott be hozzánk. A gépsor a lehetőségek széles skáláját nyújtja, mint például a hosszanti osztás, a keresztirányú osztás, a fóliázás valamint táblalapok teljesen automatizált előállítása.


Műszaki jellemzők

A fémvágósor kétszer olyan gyors, mint az előző gépsor, képes 10 tonnás tekercset elosztani egy óra alatt, ami műszakonként 70 tonnának, kétműszakos üzemelés mellett 6 kamionnak felel meg. A berendezés 0,50 - 1,50 mm vastagságú anyag elosztását teszi lehetővé. A tekercs legnagyobb lehetséges szélessége 1 550 mm, a társaságban legfeljebb az 1 250 mm - 1 330 mm méretűeket vesszük igénybe.


A termelés 

A hosszirányú elosztás elsősorban a profilgyártás, vagy esetleg a tető-kiegészítők előállítása céljából kerül igénybevételre. 

A keresztirányú elosztás üzleti célokra kerül felhasználásra, ahol a tekercset a letekercselő berendezésbe kell helyezni, a fóliát le kell ragasztani – ha lakkozott bádoglemezről van szó -, majd ezt követően az igényelt tömegre, vagy esetleg szélességre kell felosztani. 

A táblalapok előállítása sosem volt még ilyen egyszerű, a kiegészítő berendezés lehetővé teszi a pontos gyártást a lakkozott anyag összekarcolása nélkül. Erről az alábbi videóból is meggyőződhetnek.   


Minőségi garancia 

A KJG társaság egy kiváló minőségű anyagokat feldolgozó multimetál vállalat. Portfóliónkban hét alapanyaggal rendelkezünk, ráadásul bádoglemezeink több, mint 40 színváltozatban állnak rendelkezésünkre. Kizárólagos anyag-beszállítóink a minden szabványt kielégítő európai társaságok. Ez garantálja a nyersanyagok magas minőségét, és ez a KJG a.s. társaság magas minőségi színvonalának előfeltétele is.  


Következő újdonságok