Gyors kapcsolat

Ebu SELECT ™ STM Automatikus préssor

Az Ebu Umformtechnik GmbH egy nemzetközileg sikeres vállalat, amely a formázási technológiához szabványosított gépek gyártására és innovációs koncepciók megvalósítására összpontosít. Teljes formázósorok fejlesztésére és gyártására összpontosít, a tekercsek kézi adagolásától és bevezetésétől kezdve egészen a teljesen automatizált rendszerekig. Rendszereket tervez és gyárt a lemezfeldolgozó ipar számára.


Ebu HS 25-630 letekercselő berendezés

A gyártósor bemeneténél található egy tekercsbillentőből és letekercselőből álló ebu HS 25-630 letekercselő berendezés. A tekercsbillentő vízszintes helyzetből függőleges helyzetbe változtatja a tekercs helyzetét. Megkönnyíti a tekercsek kezelését és lerövidíti a tekercselőn történő elhelyezésüket és pozicionálásukat. A lecsévélő hidraulikus tekercsrögzítővel, a tekercs könnyebb bevezetését segítő segédmeghajtóval és a letekercselő keresztirányú mozgását biztosító szerkezettel rendelkezik.


Műszaki paraméterek:

NLegnagyobb terhelhetőség: 2000 kg

Legnagyobb szalagszélesség: 630 mm

Tekercsek belső átmérője: 380-530 mm

Tekercsek legnagyobb külső átmérője: 1400 mm

Legnagyobb lecsévélési sebesség: 25 m/min


Ebu URM 9.40-630 egyengető gép

A bevezetett szalag a letekercselő berendezésből az egyengetőbe halad át. A préssorban az ebu URM 9.40-630 egyengető gép kerül használatra. Hidraulikus irányítással vezetett szalag által az egyengetőbe, és az egyengető valamint az előtoló közötti vezetőhídba van beágyazva.


Műszaki paraméterek:

A szalag szélessége 630 mm

Anyagvastagság: 0,4-4,0 mm

Maximális keresztmetszet: 2000 mm2 (400 MPa mellett)

Egyengető henger átmérők: 40 mm

Egyengető hengerek száma 9 db

Szalagsebesség: 6-25 m/min

A hengerek edzettek, krómozottak, minden henger hajtott.


Ebu EVS 630 adagoló

A szalag az egyengetőn és a vezetőhídon történő áthelyezés után az adagolóba kerül, amely biztosítja annak pontos adagolását a prés - szerszám munkaterébe.

A préssorhoz tartozik az ebu EVS 630 elektronikus hengeres adagoló.


Műszaki paraméterek:

A szalag szélessége: 630 mm

A szalag maximális keresztmetszete: 1000 mm2

Anyagvastagság: 0,2 - 4,0 mm

2 darab 80 mm átmérőjű előtoló-henger

Sebesség tartomány: 0-100%

Előtoló maximális hossza: 9999,99 mm

Pontosság: +/- 0,05 mm

Előtoló maximális sebessége: 150 m/perc

Az adagoló pneumatikus vezérlésű közbenső hengerkioldóval, +/- 75 mm-es állítható magasságú motoros rögzítő konzollal, oldalirányú excenteres központi orsós szalagvezetővel rendelkezik.





ECKARDT kenés

Az adagoló előtt ECKARDT gyártmányú kettős automatikus szalagkenés található. A szerszámba belépő szalag esetleges kenésére szolgál. A két pár kenőhenger használata lehetővé teszi két különböző kenőolaj használatát a töltelék és a hengerek cseréje nélkül.





















ebu STM 250/2000 P2R

A gyártósor fő része egy 2500 kN (250 t) munkaerejű, ebu STM250 / 2000 P2R típusú vázas mechanikus prés. A prés egy monoblokk - bolygókerekes sebességváltóval ellátott hegesztett acélszerkezet. Az excenter tengely kiváló minőségű különleges nemesacélból készül. Süllyesztékesen kovácsolt. A tengely és a hajtórúd siklócsapágyai különleges bronzból készülnek és hőmérséklet-érzékelőkkel rendelkeznek. A présgép hidraulikus féktengelykapcsolóval, biztonsági szeleppel és kétkezes vezérlőpulttal van felszerelve. A nyomószár szürke ötvözetből készült, dupla hajtókaros kivitelben. A nyomószár vezeték görgős, előfeszített, holtjátékmentes, 8-szoros. A nyomószár tömegének pneumatikus kiegyensúlyozása 4-szeres pneumatikus működtetésű. A szerszámok befogása gyorsszorító hidraulikus rendszerrel történik, 3 áramkör. A présgépet a SIEMENS SIMATIC S 7/1500 Tia Portal vezérli. Hidraulikus túlterhelés-szabályozás, 16-szoros szerszámellenőrzés, préserő indikáció. A szerszámok bevezetéséhez a gördülőkonzolok maximálisan 6 t-ig és a hidraulikus tekercselőszerkezetek az asztalban. Határfelület a behelyezéshez és a kihelyezéshez használt robot általi automatizálás befejezéséhez. A présgép alatti technológiai hulladék kiszállítására két hulladékszállító szalag áll rendelkezésre.


A présgép műszaki paraméterei:

Névleges nyomóerő 2500 kN (250 t)

Folyamatosan szabályozható löketszám 20-100 löket/perc

Szerszámok beépített magassága az asztal és a nyomószár között maximális löket mellett alul, és a nyomószár 500 mm-es beállítása mellett felül.

Löket átállítás 16-160 mm

Asztalfelület T-hornyokkal 2000x1000 mm

Nyomószár-felület T-hornyokkal 2000x1000 mm

Présgép súlya kb. 36 t

Magassága 4415 mm

Szélessége 4620 mm

Mélysége 2800 mm

A szerszám legnagyobb súlya 2000 kg


FORMING PERFORMANCE

Ebu SELECT™ STM biztosítja az anyagadagolási, egyengetési, telepítési, kenési, feldolgozási, sajtolási folyamatokat és a szerszámcseréket, valamint az alkatrészgyártás és a hulladékkezelés automatikus vezérlését. A gépsor gyártásba való bevezetése által a jövőben hatékonyabbá válik az alkatrészgyártás, a termelés automatizálása és optimalizálása. A piacon elérhető, a maga nemében legkorszerűbb típusú préssor. A nagy teljesítmény, a sebesség és a pontosság a legnagyobb mértékben megfelel a gyártási folyamatunkkal szemben támasztott követelményeknek.

Következő újdonságok