Gyors kapcsolat

A KJG fejlődése a csőbilincsek formatervezése terén

Az innovációnak határokat nem szabunk, ezért a félköríves és a szögletes alumínium csőbilincseink továbbfejlesztése mellett döntöttünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük azok szerelését, valamint az új formatervezés megvalósítását. A jövő év elején hasonló módosításokkal, a csőbilincsek további anyagaival érkezünk a piacra.


Rozsdamentes acélból készült kiegészítők

A rozsdamentes acél technikailag egyedüli kötőanyagként alkalmazható a kínálatunkban található összes anyag vonatkozásában, ezért esett választásunk a rozsdamentes acélból készült csőbilincs-tartozékokra. Az M8-as, rozsdamentes acélból készült kötőcsavar úgy az alumínium, mint a rozsdamentes acélból készült csőbilincseken, az M6-os pedig a fennmaradó anyagokból készült csőbilincseken is megtalálható. A korábbi csavarral szemben e csavar formatervezése jelentős változásokon esett át. 


Az M8-as csavar behúzása a többfunkciós, könnyen hozzáférhető, hosszabbító TORX szárral, vagy 12-es villáskulccsal lehetséges.  Az M6-osra kereszthornyú vagy lapos toldó-szár, esetleg 10-es villáskulcs használata javasolt. 


A csavartest azért nincs egész hosszában menettel ellátva, hogy a szerelésnél kényelmesebben beilleszkedhessen a préselt, rozsdamentes acélból készült anyacsavarba. Az adott eshetőséget a rozsdamentes acél magas élettartama miatt választottuk, és azért is, mert a többi anyaggal érintkezve azokra nincs hatással. A szintén megváltozott formatervezésű csavaron egy biztosító PVC csavar alátét is található, amely a csavar szerelése, kezelése és ügyfélhez történő szállítása során biztosítja a csavart. Rozsdamentes acélból van a csőbilincs hátsó részében lévő szár rögzítését szolgáló szegecsanya éppúgy, mint a csukló csapos bilincs.


Innovatív formatervezés

A formatervezés termékeink innovációjának elválaszthatatlan részét képezi. Technikusaink csapata esztétikai szempontból is kivette a részét belőle. A kötőcsavar anyacsavarba történő beillesztésére szolgáló nyílás ellipszis alakja kompenzálja a pontatlanságokat és megkönnyíti a szerelést. A bordák alakjának megváltozása javítja a termék esztétikus külsejét. A csőbilincs hátsó részének alakja a szár rögzítését szolgáló anyacsavar helyén technológiai okokból, a gyártás automatizálási szükségleteinek megfelelve, kúpos formájúról párhuzamosra változott. 








Brand KJG

Ahogy már jeleztük, termékeink újratervezésen esnek át - esztétikai oldalukról is. Minden csőbilincsen megjelenik a névleges méret, a csillag és maga a logó. A logó az alumínium termékek esetében W alakban jelenik meg, míg a fennmaradt anyagokban a KJG logó kerül feltüntetésre. A gyártáshoz szükséges input anyagok paraméterei változatlanok maradnak. Az alumínium csőbilincsek esetében ez 28 mm szélességnek, 2 mm vastagságnak, a fennmaradt termékeknél 28 mm szélességnek és a 1,5 mm vastagságnak felel meg.



Következő újdonságok